Om oss

 Vi har öppet som vanligt och kan även ta emot nya och akuta patienter.
Varmt välkommen till oss på MinMun, en mycket modern och centralt belägen praktik för allmän och estetisk tandvård i Stockholm (Östermalm)

Hos oss finner du enbart välutbildad legitimerad tandvårdspersonal som trivs med och tycker det är roligt och givande att arbeta med tandvård

Våra tandläkare har många års erfarenhet av allmäntandvård med inriktning att hjälpa dig som är tandvårdsrädd. Vi har också under lång tid arbetat med och vidareutbildat oss inom vårt specialintresse estetisk tandvård och Invisalign.  Som medlem i American Academy of cosmetic Dentistry genomgår vi årligen ett flertal kurser inom det estetiska området. Vi var en av de första klinikerna som inriktade sig på estetisk tandvård i Stockholm.

Vår ambition är att arbeta med kvalitet och omtanke samt att via kontinuerlig vidareutbildning för alla i teamet ge dig som patient bästa möjliga vård. 

Vi är anslutna till Privattandläkarföreningen och försäkringskassan.

Jan Hirsch Professor emer. , övertandläkare, käkkirurg

Jan är specialist i käkkirurgi och utbildades vid Göteborgs universitet där han också tidigare var lektor i käkkirurgi. Han bedriver omfattande forskning inom käkkirurgi och har betydande erfarenhet av kirurgi vid tandimplantat samt sjukdomar i käkar och munslemhinnor. Läs mer på hans egen sajt: www.janhirsch.se

Praktik med en trivsam och modernt utrustad miljö för våra patienter och för oss som arbetar där

Praktiken är i genomgående nyutrustad för att vi skall kunna hålla högsta standard i allt, från rengöring av instrument till komfort för patienten. Vi har bl.a digital röntgen, The Wand (bedövningspenna) och tempurmadrasser i stolarna för att du skall kunna ligga bekvämt och slappna av under behandlingen.

Vi arbetar endast med svenska dentallaboratorium.