Estetisk tandvård

Gratis estetisk konsultation. Skalfasader, tandblekning, tandreglering; Invisalign och Inman Aligner. Vi arbetar med hög kvalitet och utför årligen ett stort antal estetiska behandlingar. Som en av de ledande klinikerna  kan vi erbjuda det senaste och bästa inom estetisk tandvård i Stockholm. 

Våra tandläkare är specialiserade på estetisk tandvård genom utbildningar i bl. a USA och Danmark. Sedan 2003 är vi aktiva medlemmar i American Academy of Cosmetic Dentistry. Tandhygienisterna och tandsköterskorna har dessutom en omfattande utbildning och erfarenhet av all typ av tandblekning.

För att nå bästa estetiska resultat  arbetar vi  med noggrant utvalda tandtekniker med specialinriktning på estetisk tandvård.

Missfärgade tänder och fyllningar är det idag många som vill åtgärda och det är en av de vanligaste anledningarna att söka för estetisk tandvård eller som det också kallas för kosmetisk tandvård.  Andra vanliga orsaker är stora mellanrum mellan tänderna eller sneda tänder och trångställningar. Vi utför årligen ett mycket stort antal porslinsfasader, byte av fyllningar, tandblekningar och tandreglering med Invisalign och Inman Aligner.

Vår önskan och målsättning är att du skall kunna le med stolthet och självförtroende och vara nöjd efter behandlingen här. Vi är en av de kliniker som har längst erfarenhet av estetisk tandvård i Stockholm.

För att säkerställa och få bästa  resultat, tar vi alltid fotografier enligt aacd;s föreskrifter, före och efter estetiska behandlingar.

Tandblekning

Nästan alla vill idag ha ett vitare och vackrare leende. Kaffe, te, rökning, snus, rödvin och vanligt åldrande gör att tänderna med tiden blir missfärgade, får beläggningar och blir mörkare. Läs mer

Smile design

Vill du ändra färg och eller form på dina tänder?Vi på MinMun har möjlighet att visa dig slutresultatet innan vi påbörjar behandlingen. Tillsammans diskuterar vi dina önskemål och ger dig råd om vad som passar just dig. Vi tar då bla hänsyn till din läpplinje och din ansiktsform.Det framtida resultatet visas med hjälp av en diagnostisk uppvaxning och du får se ditt nya leende på en gipsmodell. Att våra duktiga tekniker som också arbetar mycket med estetisk tandvård också finns i Stockholm gör att vi kan få en snabb och effektiv arbetsgång.  

Skalfasader

Skalfasader används för att dölja spruckna, avslagna och missfärgade tänder eller för att korrigera en ojämn tandrad. Inför en behandling kan du boka en gratis konsultationstid, då vi går igenom olika behandlingsalternativ och du får en preliminär kostnadsberäkning. Läs mer

Porslinskronor

Porslinskronor används för att dölja spruckna, avslagna och missfärgade tänder eller för att estetiskt förbättra och förstärka tänder med många och stora fyllningar.Kronorna görs individuellt, så att de passar perfekt till Dina tänder. De fungerar som ett skal som cementeras fast över din egen tand. De görs idag nästan uteslutande av porslin och är omöjliga att skilja från Dina egna naturliga tänder. En porslinskrona kan avsevärt förbättra en persons leende. Läs mer

Porslinsbroar

Genom ett nytt hållbart porslinsmaterial med zirkoniumkärna, kan vi nu erbjuda broar helt i porslin för estetiska lösningar på tänder och implantat. Bron blir alltså metallfri.

Vilken tandblekningsmetod skall jag välja?

Vi har mycket lång erfarenhet av tandblekning med ett flertal olika tandblekningspreparat. Under ca 15 års tid har vi blekt tänder och arbetat med estetisk tandvård i Stockholm. Bara de senaste 4 åren har ca 800 patienter genomgått någon typ av tandblekning här. Läs mer

Inman Aligner

Snabba resultat med Inman Aligner. Läs mer