Tillbaks från Orlando!

Tandläkare Elisabeth Björkman och Tandläkare Jannie Calming har varit på American Academy of Cosmetic Dentistry's årliga kongress och 30-års jubelium.

Föreläsningsprogrammet var av världsklass med de allra bästa föreläsarna och tandläkarna från USA och resten av världen. Förutom föreläsningar gavs ett mycket stort antal hands-on kurser för mer praktisk övning. Kongressen gick av stapeln den 30/4-3/5 i ett mycket varmt Orlando.

Vi hade också möjlighet att få träffa många trevliga internationella kollegor, bl.a kändisarnas egen favorittandläkare Dr Bill Dorfman från USA. Bill är bl.a känd från TV-serier som Extreme Makeover och The Doctors. Redan 2005 lärde Elisabeth känna Bill då han besökte hennes tandläkarpraktik i samband med en TV-inspelning. 

Bill är tandläkare åt kändisar som Ozzy Osbourne, Usher, Heidi Klum och Katy Perry. Han berättade att han var mycket stolt över den "grill" (tandsmycke) han gjorde på bara någon dag till Katy Perry i en av hennes senaste videor. I den finns diamanter och ädelstenar för miljoner dollar. 

Är du nöjd?

Hjälp oss att bli ännu bättre! Svara på vår enkät här.

Boka gratis estetisk konsultation

Telefon: 08-611 30 56