Platinumstatatus Invisalign

 Vi är så glada att i  juli i år uppnå  Platinumstatus inom Invisalignsystemet. Platinumstatus innebär att vi utfört ett myvcket stort antal Invisalign och vivera behandlingar under året som gått. I Stockholm är vi nu en av de kliniker som gjort flest behandlingar med Invisalign vilket vi är mycket glada och tacksamma för.

Tillbaks efter semestern.

Nu är vi tillbaks efter sommarledigheten och arbetar som vanligt. Det går bra att boka tid via hemsidan, telefon eller mail.Varmt välkommen

Missa inte ditt tandvårdsbidrag!

Har du inte varit hos tandläkaren sedan 2018 så kan du ha ett tandvårdsbidrag du inte hinner utnyttja. Bokar du tid hos oss innan 30/6 så kan du utnyttja bidrag som inte är äldre än 2 år och på så sätt minska din kostnad med mellan 600 och 1200 kr.Välkommen att boka.

Zoom erbjudande

Fram till 10/7 erbjuder vi nu ett fantastiskt pris på zoom klinikblekning med eller utan tandblekningsskenor för hemmabruk.Enbart Zoom nu 1950 kr (ord pris 3600 kr)Zoom + blekskenor och material för hemmabruk nu 2450 kr (ord pris 4800 kr)Välkommen att ringa 611 30 56 för att boka tid.

Akut tandvård på Östermalm

Vi håller öppet och tar emot både akutfall och nya tidbokningar.Vi följer etablerade smittskyddsriktlinjer från Folkhälsomyndigheten för Er och vår egen säkerhet och håller oss uppdaterade om nya direktiv kommer.Välkommen att boka tid via web eller ringa 08-611 30 56. Vi svarar också gärna på ev frågor via telefon.

Kampanj Inivsalign!

Invisalign är en snabb och nästan osynlig typ av tandreglering.Få 5000 kr rabatt  om du bokar din invisalignbehandling innan midsommar.Allt ingår; konsultation, röntgen behandling (ord pris 1133kr) och reteiners (tråd)  och viveraskenor om dessa behövs (ord pris för set om 3 räcker 3 år 5000kr).  Inga tillkommande kostnader Rabatten dras när du påbörjar din behandling. Du får ett kostnadsförslag vid konsultationen då det finns flera olika Invisalignbehandlingar beroende på omfattnig av tandregleringen. För ordinarie pris se vår prislista. Rabatten  gäller Invisalign light, Invisalign Go och Invisalign comprahensive.Olika betalningsalternativ finns. Välkommen att boka online eller via telefon. 

Öppet i mellandagarna!

Vi har öppet alla dagar mellan jul och nyår och tar emot gamla och nya patienter. Lättast bokar du tid via vår hemsida då vi tidvis kan ha svårt att svara i telefon. Det går också bra att tala in meddelande så ringer vi upp.

Nytt team hos MinMun

Vi välkomnar tandläkare Sofia Peters och tandsköterska Ilse Gutmane till MinMun! Båda har erfarenhet av privat tandvård och ser nu fram emot att träffa våra trevliga patienter. 

MinMun i Måbra

En av våra  patienter var för ett tag sedan med i tidningen MåBra och berättade om behandling med Invisalign som vi utfört här på MinMun. Så roligt att få höra hela hennes historia.

Invisalign IGo

Invisalign IGo snabb tandreglering med upp till 20 skenor.  Läs mer

Är du nöjd?

Hjälp oss att bli ännu bättre! Svara på vår enkät här.

Boka gratis estetisk konsultation

Telefon: 08-611 30 56